Jsem z modré planety…

Přijela jsem z dovolené a přivezla si kabelku. Visí mi v předsíni na věšáku. Ráno po návratu na ní koukám a přesně tohle mě napadlo: „Jsem z modré planety!“ Krátce potom, co jsem ji koupila, si říkám, že mám konečně něco v barvě Královská Modrá, ale pozor! Podle visačky je to Electric Blue – Elektrická Modrá! To je snad ještě lepší! To jsem ještě neslyšela, ale ta barva mě fascinuje.

Cítíte tu energii, kterou barva nese? Já ano a nemůžu se nabažit. S barvami pracuji moc ráda, psychologie barev má kouzelnou moc. Na barvy jsem velmi citlivá.

Mám jedny karty, kde je jen barva a emoce, jsou tak jednoduché a dokáží toho tolik říct, jak se cítíte, v jakém jste nastavení, rozpoložení, co vám daná situace přináší a napovídá. Ráda je používám jako nápovědu. Třeba růžová karta s názvem láska, ta mluví sama za sebe, když je vytažena, není co dodat, ta energie je všudypřítomná.

V interiéru je použití barev velmi mocný nástroj a někdy je to jednoznačné, na východ zelená, na jih červená a všechny její odstíny: růžová, starorůžová, oranžová, letošní módní broskvová, lososová… Někdy je zvolení té správné barvy v prostoru trochu oříšek, který ale má řešení a dá se určit přesnější analýzou podle Feng Shui.

A co říká modrá? Modrá je barvou vody, hlavně syté a tmavší odstíny, je v ní velká hloubka a klid. Oblékáme se do ní a ponořujeme, když potřebujeme ztišit, zklidnit, ochladit se, či se ponořit do své vlastní hloubky. Mě příliš horké léto vysiluje. A tak se bytostně potřebuji chladit, třeba barvou kabelky :o) Proč? To napíšu v některém z příštích článků.

Nořte se do barev, které vám dělají dobře. Noste je na sobě, dejte je do svého interiéru, jezte jídla v té které barvě. Já volím podle barvy například i vůni.

Hana Blahůšková
Jsem odborník na Feng shui a mou vášní je Astrologie, díky těmto znalostem a díky schopnosti hlubokého nacítění pomáhám klientům pochopit sebe sama, aktuální situaci i vztahy a tvořit harmonické prostředí.
  • Chcete o sobě zjistit více? Jaké jste zvíře podle čínského horoskopu? Čtěte eBook zdarma:

    Zjistíte i vaše zvíře hodiny narození a vašeho přítele!

  • Nejnovější články
  • Kategorie
  • Potkáme se na facebooku