Perfektní den? Existuje!

Přestože jsem věděla, že budu mít celý týden hodně práce a zbyla mi i na ten poslední „páteček“, šlo to kupodivu jako po másle. Zvládla jsem víc, než jsem čekala.

Nenechte se mýlit, sedím u počítače, žádná fyzická dřina :o) Ale co kdybych odpoledne stihla i plavání a wellness, ráda plavu, udělá mi to dobře a večer přednášku o zdravé výživě, o které jsem s dozvěděla teprve včera a která mě opravdu zajímá. Vede ji známý lektor a dokonce s ochutnávkou, samá pozitiva. Začínala jsem opravdu těšit.

Překvapení

K tomu všemu mi pošťák po obědě přivezl nečekaný dárek.. Napsala jsem do časopisu a oni mi jako odměnu poslali voňavku, bezva, tak to půjdu na večírek pěkně nově navoněná.

Návrh bez názvu – 1

Čím to je?

V bazénu mi došlo, že jsem vlastně v takovém „dobrém proudu“, že by Flow? Ano! A protože se zabývám horoskopy, mimochodem lektor té přednášky je známý odborník na léčivou stravu a Feng Shui Roger Green, tak mi to nedalo a koukla jsem do moudrých tabulek, tentokrát sama na sebe.

Co na to horoskop?

A samozřejmě! Dnes mám svůj den, něco jako Jáchyme hoď ho do stroje! Zabývám se, kromě jiného i čínským horoskopem. Jsem tygr a mým nejlepším kamarádem je vepř a dnešnímu dni podle čínského kalendáře vládne právě on! A tohle mě baví, nekoukám se do horoskopu dopředu a nevýmýšlím, co a jak bude, raději nechám věci plynout a i když to na začátku nevypadá úplně růžově, může se z toho vyvinout třeba i perfektní den..a když už chci potvrzení, podívám se potom :o)

A jak to dopadlo?

Večer jsem si moc užila, tak trochu mezi svými, něco dobrého, nové informace a aby toho nebylo málo, během přednášky mi pípla zpráva, vlastně nová objednávka ve smyslu: „Uděláš mi horoskopy pro celou rodinu?“ Co víc si přát?

Přeji já vám. Těšte se i vy na váš perfektní den!

Hana Blahůšková
Jsem odborník na Feng shui a mou vášní je Astrologie, díky těmto znalostem a díky schopnosti hlubokého nacítění pomáhám klientům pochopit sebe sama, aktuální situaci i vztahy a tvořit harmonické prostředí.
  • Chcete o sobě zjistit více? Jaké jste zvíře podle čínského horoskopu? Čtěte eBook zdarma:

    Zjistíte i vaše zvíře hodiny narození a vašeho přítele!

  • Nejnovější články
  • Kategorie
  • Potkáme se na facebooku